Hope, Joy and Inspiration   

Mina tre ledord!

Känner du igen ETT av dem när du varit hos mig har jag lyckats med det jag vill uppnå!!!

En Raindrop behandling kan hjälpa dig på många olika sätt

Den kan ta bort:

# Värk

# Inflammationer

# Stress

# Den stärker ditt immunförsvar.

Det är en mycket mjuk och behaglig behandling som får dig att slappna av och hjälper din kropp att läka.

De som har ont i ryggen brukar ha en ryggradsinflammation som fördröjer läkningen, ofta i veckor.

I Regndroppstekniken kombineras lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet från Young Living.

Regndroppstekniken utvecklades av Gary Young på 1980-talet. Den bygger på hans forskning om eteriska oljor som antimikrobiska medel samt på fascinerande information som han fått av en indianhövding från Lakota Indian Nations i USA.

Vetenskapliga studier har visat att många typer av skolios och ryggradsförskjutningar orsakas av virus eller bakterier som ligger "sovande" längs ryggraden. Detta kan orsaka inflammation, vilket i sin tur kan göra att svagheter uppstår i ryggraden som kan leda till skolios och andra besvär. Genom att applicera särskilda terapeutiska oljor som motverkar virus, bakterier, inflammationer och stress.

Hos mig börjar en behandling med att man får göra en scanning! Den känner av dina obalanser för dagen och tar fram vilka oljor som just du behöver idag. Jag kommer lägga till dessa oljor till de nio som redan är med i behandlingen

Sedan börjar vi med fötterna, alla nio oljorna appliceras en i taget på ryggens zon.

Efter fötterna kommer rygg och nacke, samma nio oljor används där med. Behandlingen avslutas med att du får en våtvarm handduk över ryggen. Värmen hjälper oljorna att gå in bättre i kroppen, samtidigt som du blir ännu mer avslappnad!!