Hope, Joy and Inspiration   

Mina tre ledord!

Känner du igen ETT av dem när du varit hos mig har jag lyckats med det jag vill uppnå!!!

ACCESS BARS

Bars är en fantastiskt behaglig och avslappnande process, som utan någon ansträngning tar bort begränsningar på alla områden i ditt liv. Du ligger fullt påklädd på massagebänken omstoppad av en varm filt. Jag berör försiktigt dina bars/punkter på huvudet. Jag använder en avslappnande eteriskolja tex peace and calming på mina fingertoppar som förstärker behandlingen ytterligare.

Efter behandlingen känns det i sämsta fall som om du precis har fått ditt livs bästa massage – och i bästa fall kan hela ditt liv förändras till det bättre.....

Det finns 32 punkter (Bars) på huvudet som lagrar alla tankar och känslor, attityder, beslut och trosuppfattningar vi har eller har haft om någonting. Det kan till exempel handla om glädje, tid, medvetenhet, läkning, lugn, kontroll, pengar, kreativitet, kropp, sexualitet…

När dina Bars berörs hjälper det dig att släppa de mönster som hindrar dig från att välja det som verkligen berikar ditt liv. Du får tillgång till mer av dig själv, din kropp och livet.

Det är en avkopplande behandling som sätter igång energiflödet i kroppen. Många upplever att tankebruset tystnar, att de sover djupare och att deras relationer förbättras.

Kan motverka inre stress.

Bra för både barn och vuxna som har svårt att koncentrera sig tex vid studier.

För mig personligen försvann motorvägen med tankar som avlöste varandra hela tiden i mitt huvud... Jag kände mig lugnare och mindre stressad samt piggare i hjärnan.

Sagt av kund " Det var som det kom in ett tåg i rummet och sedan blev allt lugnt"

Du kan kombinera 45 min Bars och 45 min aromamassage, eller raindrop rygg/nacke. Behandlingen heter då Stress away 90 min.

Bars 60 min

0